Nederlander zwaargewond bij rodel ongeluk in Sölden

Söll rodelen

Symbool foto

Nederlander zwaargewond bij rodel ongeluk in Sölden, vorige week hebben we ook al bericht van een rodelongeluk in Tschaggunns, dit keer was het helaas de beurt aan Sölden en ook was hierbij een Nederlander het slachtoffer.

Zaterdagmiddag tegen 16 uur is een Nederlander behoorlijk gewond geraakt op een natuurrodelbaan in Sölden. Door onbekende oorzaak belandde de Nederlander buiten de baan en viel maar liefst 4 meter naar beneden. Ook klapte de onfortuinlijke Nederlander met zijn hoofd tegen een boom en raakte ook met de rug nog een steen.

De bergrettung was er weer snel bij en slachtoffer werd gestabiliseerd alvorens hij met een helikopter naar Zams is gebracht. Wij wensen het slachtoffer een snel herstel toe.

De toedracht weten wij natuurlijk niet maar het is altijd oppassen op een rodelbahn en ook zien we nog wel eens jeugdige roekeloosheid. Dit hoeft bij dit ongeval natuurlijk totaal niet aan de hand te zijn geweest. Wel zeggen we weet wat je doet op een rodelbahn, zeker als je eerst een schnapsje gaat doen en vervolgens ver in de avond naar beneden wil sleeën.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Jan Huibers aan het sleeën

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...