Nederlanders betrokken bij vechtpartij in Westendorf

Westendorf zo mooi kan het daar zijn!

Nederlanders betrokken bij vechtpartij in Westendorf

Kom je net terug uit het gebied waar dit is gebeurd na een hele mooie skidag krijg je weer info van Nederlanders die er voor zorgen dat wij als Nederlanders in een slecht daglicht komen te staan.

Ieder jaar kun je net als de lawine’s die komen ook hier je klok op gelijk zetten. Vechtpartijen na het skien, tijdens de après ski of daarna. Niet dat dit nu dagelijks gebeurd maar één is al te veel. Mensen zijn op vakantie en acteer daar ook naar. Maar voor sommigen schijnt dat heel moeilijk te zijn.

Dit keer was de locatie Westendorf. Maar liefst vier Nederlanders zijn gewond geraakt bij een treffen tussen twee groepen vakantiegangers uit Nederland.

De vechtpartij brak dinsdag tegen 22.00 uur uit in het centrum van de bekende  wintersportplaats Westendorf. Zes Nederlanders tussen de 24 en 51 jaar oud zijn daarbij betrokken, meldt de politie. De politie heeft de twee groepen uit elkaar gehaald. Agenten uit nabijgelegen plaatsen kwamen ook hulp bieden.

Het is niet bekend waarom deze twee groepen met elkaar op de vuist gingen. De politie doet nog onderzoek en de onderzoeksresultaten zullen worden voorgelegd aan het parket van Innsbruck. De Nederlanders zijn daarnaast bij het district Kitzbühel, waar Westendorf onder valt, gerapporteerd voor een aantal overtredingen. Om welke overtredingen het precies gaat, is niet bekendgemaakt.

Soms schaam je je als je dit weer leest….

SkiWelt Westendorf 16 december 2023

FANtastisch in Westendorf daar willen we eigenlijk veel meer dingen overlezen.

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×