Nederlanders met elkaar op de vuist in een liftrij

Brixen im Thale Hoch Brixen 21 december 2019 Zinsbergbahn

Nederlanders met elkaar op de vuist in een liftrij

Nederlanders hebben zich weer behoorlijk op de kaart gezet in Oostenrijk. Dit keer weer eens om een vechtpartij en waar kun je deze nu niet beter starten dan in een wachtrij voor een skilift….het is om te kotsen!!!!

Soms schaam je je maar ja elk land heeft dit soort ……… Wat is er gebeurd.

Gisterochtend hebben twee Nederlanders van 16 jaar en 69 jaar het met elkaar aan de stok gekregen bij het dalstation van de Zinsbergbahn. Deze lift ligt bij Hoch Brixen op een hoogte van 1300 meter. De oorzaak was dat de ski’s van beide mannen contact hadden gemaakt met elkaar (en ja, wij weten ook dat dit irritant kan zijn)

De beide heren waren ook onderweg met een eigen groep en dat liep dus voor het vervolg uit de hand en vielen elkaar aan.

Het liftpersoneel kon de gewonden uit elkaar houden. De 69-jarige raakte zwaargewond aan het bovenbeen, de 16-jarige lichtgewond aan de knie. Na eerste hulp werd de 69-jarige man met een reddingshelikopter naar het ziekenhuis in St. Johann in Tirol gevlogen. De 16-jarige zocht zelf medische hulp.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Brixen im Thale Hoch Brixen

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...