Nederlands meisje bewusteloos door extreme pijn

Illustratieve foto. Betreft niet de bewuste lift.

Er is meer nieuws over het Nederlands meisje dat vorige week klem zat in de lift. Zij raakte bewusteloos door extreme pijn. Deze extreme pijn werd veroorzaakt doordat zij met arm en schouder klem zat. Dit is te lezen in de Le Dauphiné Libéré.

Eerste berichtgevingen was dat Manouk, zoals zij volgens sommige Franse media heet, klem zou zitten met haar hoofd. Al snel werd duidelijk dat dit niet gebeurd was, nu is duidelijk geworden wat er is voorgevallen. Het meisje zat wel klem maar met haar arm en schouder, dit veroorzaakte zo veel pijn dat zij bewusteloos raakte. Hierdoor leunde zij met haar keel op de stangen tijdens deze rit van ca. 5 minuten stopte haar ademhaling.

Gelukkig kon zij gereanimeerd worden en werd met een helikopter naar een ziekenhuis in Genève werd gebracht, zij was inmiddels in coma geraakt en uit deze coma ontwaakte zij afgelopen zondag aldus Le Dauphiné Libéré.

Buitenlevensgevaar

Het goede nieuws is dat het meisje niet meer in levensgevaar is, maar wordt nog wel nauwlettend in de gaten gehouden. Het Universitaire Ziekenhuis van Genève zal verder ook geen mededelingen meer doen over haar gezondheid, de ouders willen dit logischerwijs niet. Dat zij niet meer in levensgevaar is, is het enige wat Niclas Rubin de burgemeester van Châtel hierover kon vertellen.

Bron

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Turner Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...