Nederlandse band Hüttenspass, einfach mehr spass met Oostenrijkse muziek!

Hüttenspass einfach nur spass

Nederlandse band Hüttenspass, einfach mehr spass met Oostenrijkse muziek!

We kregen van Peter Wolters een berichtje toegezonden of we de nieuwe videoclip op de facebook pagina wilde plaatsen. Na het horen van deze typische Oostenrijkse Schlager muziek (of doe ik de Duitse nu tekort?) dachten we daar zouden we een berichtje voor moeten maken op de website. Deze muziek maakt je toch gewoon vrolijk, zeker als je live in zo’n berghut zit. Toch?

Maar Peter is erg netjes want die wil niet dat er zomaar reclame wordt gemaakt. Dat snappen wij wel maar we vinden toch dat we dit moeten laten horen aan jullie. Zelf vinden we dit niet een vorm van reclame maar dit is iets wat je toch zou moeten beleven in een berghut. Maar wie weet kom je ze een keer tegen in Oostenrijk.

Bjorn, Peter en Roel zijn Hüttenspass, einfach mehr Spass. Kort geleden zijn ze in Zell am See geweest en daar is onderstaande videoclip opgenomen. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Reclamelab

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

3 reacties

  1. W Verweij schreef:

    Helemaal top die mannen van Hüttenspass

  2. Chery schreef:

    Geweldig, vrolijk, goede inhoud, geen simpele tekst, gevarieerd. Topper!!!

  3. Ger schreef:

    Door hun vergeet je carona👍👏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht