Nederlandse investeerders bouwen een vakantiepark in Seefeld

Landal Seefeld © Seefeld:K-Stil

© Seefeld:K-Stil

Nederlandse investeerders bouwen een vakantiepark in Seefeld, op dit park komen lodges, studio’s en appartementen met in totaal maximaal 485 bedden.

Het park komt op een kampeerterrein in Seefeld waarvan een deel als camping blijft bestaan. Het park zou volgens de gemeente door Landal GreenParks geëxploiteerd worden. Naast de bouw zal er ook 6000 m² bos heringedeeld worden.

Het gaat om Camp Alpin die al in 2019 gesloten was, de website was ook niet meer bereikbaar. De bouw van het park is dus het antwoord waar mensen naar vroegen. Het gaat hier om een 35.000 vierkante meter grote camping die sinds 2015 eigendom is van de in Seefeld gevestigde TBA II GmbH. Dit bedrijf is via houdstermaatschappijen eigendom van twee Nederlandse bedrijven namelijk Cervo Capitals B.V. en AST Beheer B.V. Om de bouw te realiseren is de gemeenteraad van Seefeld afgelopen juni al akkoord gegaan met de herindeling van tweederde van het park. Hierdoor is het mogelijk om op de camping grootschalige accommodatie te bouwen, ook de provincie heeft toestemming gegeven.

41.400 m² groot park

Het park zal straks ongeveer 41.400 m² groot zijn waarvan ongeveer 13.400 m² gebruikt zal worden als camping. Op het resterende deel zullen 13 gebouwen met appartementen en studio’s en 55 vakantiehuisjes gebouwd worden, dit alles biedt een ruimte aan 485 bedden.

Voor ongeveer 1,8 miljoen Euro is het 6000 m² bos aangekocht door TBA II GmbH, ongeveer 2000 m² zal op gebouwd worden en wordt onderdeel van het kampeerterrein. Gesprekken over de aankoop van dit stuk gemeentebos begon al in 2018. De Nederlandse keten Landal Greenparks zal het exploiteren en zal het achtste park worden.

Bron: tt.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...