Nederlandse Jongen 10 jaar zwaargewond bij ski-botsing, man vlucht na de botsing!!!!

Skier die er vandoor gaat na Botsing met 10 jarige Nederlander

Skier die er vandoor gaat na Botsing met 10 jarige Nederlander. Wie weet wie dit is. Graag contact opnemen met de politie in Zell am See Kaprun!

Nederlandse Jongen 10 jaar zwaargewond bij ski-botsing, man vlucht na de botsing!!!!. Politie is naar de man opzoek!!!

Een tienjarige jongen (uit Nederland) liep ernstige verwondingen op toen hij in het skigebied Maiskogel in Kaprun (Pinzgau) in aanvaring kwam met een andere skiër. Mogelijk heeft de onbekende man het kind over het hoofd gezien. Na de botsing ging de man er vandoor!!!!!

In deze link is ook de foto van hierboven te zien maar ook in de reacties staat toevallig de video waarbij te zien is dat deze &^%$^$ met ongelofelijk hoge snelheid de jongen heeft geraakt.

Volgens de politie skiede onbekende skiër met hoge snelheid over een onoverzichtelijke piste (dat is wel te zien in de VIDEO die in de reactie staat in de facebookpost van SPOTTED PINZGAU).  Daar had hij de jongen uit Nederland over het hoofd gezien, die langzaam van rechts naar links onder de kam overstak, zei de politie donderdag in een uitzending. De twee skiërs kwamen met volle kracht in botsing.

Skiër ging er naar de botsing vandoor!!!!!

De man verliet de plaats van het ongeval zonder deel te nemen aan het ongevalsonderzoek. De jongen raakte gewond aan het hoofd en borst en is met de ongevalhelikopter “Heli 1” naar het ziekenhuis in Zell am See gevlogen.

Het mag duidelijke zijn dat de man die er van door ging gezocht wordt door de politie.

Beschrijving: Man, 30 tot 40 jaar oud, gekleed in oranje skibroek, blauwe Kappa ski-jas (replica Italiaans nationaal team), witte helm met zwarte applicaties, gele Fischer skischoenen. De politie in Zell am See Kaprun vraagt ​​om informatie.

Herken je deze man neem dan contact op met de politie in Zell am See Kaprun.

Wij hopen dat de jongen snel zal herstellen van deze botsing en hopelijk houd hij er niet teveel aan over.

Skier die er vandoor gaat na Botsing met 10 jarige Nederlander

Skier die er vandoor gaat na Botsing met 10 jarige Nederlander. Wie weet wie dit is. Graag contact opnemen met de politie in Zell am See Kaprun!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...