Nederlandse krijgt stroomstoot in Oostenrijk

Nederlandse krijgt stroomstoot in Oostenrijk

Nederlandse krijgt stroomstoot in Oostenrijk. Dit overkwam een 21 jarige landgenoot in de nacht van donderdag op vrijdag in Saalfelden.

Volgens de politie klom de 21 jarige vrouw uit Noord-Brabant over een transformator op het werkplatform van een hoogspanningsmast. Op het platform kreeg de vrouw een elektrische schok waarbij ze een val van ongeveer zes meter maakte, aldus de politie.

Na het incident kreeg de 21-jarige eerste hulp van twee spoedartsen en het Rode Kruis en werd vervolgens met verwondingen van onbekende aard naar de Tauernkliniek in Zell am See gebracht.

Onderzoek

Naar het ongeval, dat rond 00:14 uur plaats vond, loopt inmiddels een onderzoek. “Ze heeft brandwonden aan handen en voeten en kon nog niet verhoord worden. Daardoor weten we niet waarom ze in de mast klom. Vanwege haar gezondheidstoestand heeft ook nog geen alcoholtest kunnen plaatsvinden” aldus de politie.

Bron: AD, Krone.at, Salzburg24.at, meinbezirk.at, Salzburger Nachrichten, orf.at,

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...