Nederlandse skiër overleden door botsing met boom

Helikopter Topfoto

ter illustratie

Nederlandse skiër overleden door botsing met boom

Helaas is het toch weer gebeurd. Een dodelijk ongeluk op de piste. De 47-jarige Nederlander die een ongeval kreeg, kreeg eerste hulp van het pistereddingsteam en de spoedarts van  de helikopter. Voor de gewonde skiër kwam alle hulp echter te laat.

Dinsdag om 14.00 uur vond er een dodelijk ski-ongeluk plaats in het skigebied Nauders. Een 47-jarige Nederlander (op de ski’s) ging van de rode piste over de rand van de piste en botste tegen een boom.

Getuigen van het ongeval verleenden onmiddellijk eerste hulp. De 47-jarige die een ongeval kreeg, kreeg eerste hulp van het pistereddingsteam en de spoedarts van de helikopter. De reanimatiemaatregelen werden na ongeveer 30 minuten zonder succes stopgezet.

Er waren twee eerstehulpverleners, de pistereddingsdienst van Nauders, een medische noodhelikopter, een politiepatrouille, twee alpenpolitieagenten en een politieagent van de politie aanwezig. Er wordt nog verder onderzoek gedaan om de omstandigheden van het ongeval op te helderen.

Familie en nabestaanden wensen we veel sterkte. RIP

Sneeuwval FANtastische Sneeuw

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×