Nederlandse skileraar slaat landgenoten neer

Gerlos 2010

Gerlos ter illustratie

Nederlandse skileraar slaat landgenoten neer. Dit gebeurde donderdagavond in Wald im Pinzgau tijdens een ruzie tussen een groep Nederlanders.

Berichten die wij de afgelopen 2 jaar helemaal niet hebben gemist zijn bv landgenoten die zich misdragen in het buitenland. Dit keer gaat het mis in Wald im Pinzgau waar een ruzie tussen een groep Nederlanders uit de hand liep. Een 26 jarige skileraar sloeg twee andere Nederlanders zo hard dat zij afgevoerd moesten worden naar het ziekenhuis. Waarover de ruzie ging is niet bekend de skileraar sloeg de twee Nederlanders van 38 en 41 jaar tegen het hoofd, zij vielen op de grond en bleven roerloos liggen.

Onderzoek

De 26-jarige skileraar zou na de mishandeling zijn gevlucht. Na uitgebreid onderzoek kon de politie de verdachte in Gerlos 20 kilometer verderop arresteren waar hij skileraar is. Over de aanleiding van de ruzie is tot dusver niets bekend. De skileraar heeft alles bekend en er is een proces verbaal opgemaakt.  De officier van justitie in Salzburg beval de vrijlating van de verdachte na ontvangst van het proces-verbaal van aangifte tegen hem in afwachting van een beslissing over zijn eventuele vervolging.

Beide heren werden afgevoerd naar het ziekenhuis in Mittersill, waar artsen bij beide mannen een hersenschudding alsook een gebroken kaak en neus vaststelden.

Bron: ORF, Salzburg24

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Turner Banner

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...