Nieuw dit jaar in Hinterglemm

Hinterglemm Nightpark

Nieuw dit jaar in Hinterglemm is een familiepark en dat naast de nieuwe 12-er Kogel en de voltooing van de Zell am See Xpress in Viehhofen. Maar dit is niet het enige waarvoor je met de familie in het Skicircus moet zijn.

Nieuw dit jaar is een familiepark bij de U-Bahn lift in Hinterglemm. Een impressie van dit alles werd getoond op de facebook pagina. Uiteraard is dit nog niet geopend ondanks dat delen van het Skicircus inmiddels open zijn. Het is overigens niet echt nieuw aangezien vorig jaar ook al een zelfde soort park op deze plek was gebouwd.

Naast dit familiepark zijn er ook een tweetal funslopes, meer hierover is hier te vinden.

Sowieso is het voor families een aanrader om naar het Skicircus te gaan, zeker rond Pasen met kinderen die na 2004 geboren zijn. Tussen 4 april 2020 en 13 april 2020 krijgen kinderen een gratis skipass als een van zijn ouders een skipas voor minimaal 4 dagen koopt.

Meer voor families

Zoals meerdere gebieden is skiën en snowboarden eigenlijk dat gene waarvoor men naar de wintersport gaat, maar voor mensen die met kinderen niet alleen willen skiën of snowboarden zijn er genoeg andere activiteiten te vinden ook in het Skicircus.  Zo kan men schaatsen, rodelen, met een band naar beneden, curling en veel meer. Een overzicht is hier te vinden.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Ski Outlet Logo

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Banner CMP Groot 1200x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht