Nieuw Dutchweek Outdoor!

Dutchweek outdoor

Nieuw Dutchweek Outdoor!

Dutchweek Outdoor een nieuw outdoor concept dat deze zomer plaatsvindt in Oostenrijk. Het wordt een adventurous en healthy lifestyle event, midden in de bergen! Een nieuwe label van de mensen achter de bekende Dutchweek feesten in de sneeuw.

De Dutchweek events zijn geen onbekende in de winter, al jaren organiseren zij met enorm veel passie en groot plezier events in Italië, Oostenrijk en Noorwegen. Helaas gooide de pandemie roet in het eten maar stilzitten kon men niet. Nu is bekend geworden dat men hun portfolio hebben uitgebreid met een Dutchweek Outdoor. Een avontuurlijke en gezond lifestyle event in de Oostenrijkse bergen, deze zomer gaat men met twee edities van start.

Twee edities.

Aankomende zomer zal er niet één maar twee edities komen van de Dutchweek Outdoor. De eerste editie is in augustus en zal plaats vinden in Zell am See – Kaprun. De tweede editie vindt in september plaats en is Saalbach the place to be.

De Dutchweek Outdoor is voor ieder wat wils en er wordt rekening gehouden met alle niveaus, dus ook voor de niet doorgewinterde outdoor liefhebber.

“We kijken vol vertrouwen naar deze zomer, waarbij we meer ruimte en mogelijkheden verwachten om mensen weer te laten genieten van een heerlijke en onbezorgde shortbreak. We willen mensen graag laten zien hoe mooi de bergen in de zomer kunnen zijn en richten ons daarbij op een breder publiek dan enkel de wintersport of outdoor liefhebber. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om samen met de VVV’s en plaatselijke ondernemers een gevarieerd programma op te zetten. We kunnen niet wachten om bezoekers weer een glimlach op het gezicht te toveren met onze events”.

Aldus Anouk Schrijver, Commercial Director en Eigenaar van Dutchweek

De eerste edities van Dutchweek Outdoor zullen plaatsvinden in augustus en september 2021, pak je agenda erbij en blok alvast de volgende data:

  • Zell am See – Kaprun, 18 t/m 21 augustus 2021
  • Saalbach, 15 t/m 18 september 2021

Dutchweek outdoor

Dutchweek

Al jaren wordt er een Dutchweek event georganiseerd de eerste was in 2013 in Sauze d’Oulx in Italië, inmiddels zijn we 8 jaar verder en zijn er 7 winter edities in Oostenrijk, Italië en Noorwegen. Door de huidige situatie kon den vorige jaar en deze winter de evenementen niet door gaan, maar als alles goed gaat zullen onderstaande evenementen volgend jaar weer plaatsvinden.

Voor meer informatie over het programma ga je naar de vernieuwde website van Dutchweek, ook is er een eigen Dutchweek Outdoor Instagram pagina. Neem dus snel een kijkje.

Duthweek Zell am See Kaprun

Duthweek Italia

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...