Nieuw in het Skicircus de 8SBK Asitzkogelbahn

Skicircus 8 SBK Asitzkogelbahn

Nieuw in het Skicircus de 8SBK Asitzkogelbahn. 

Nieuw seizoen nieuwe plannen zo ook in het Skicircus waar in Leogang de 8SBK Asitzkogelbahn gebouwd gaat worden, de nieuwe lift zal in plaats komen van de L7 Sportbahn Asitzkogel 2000.

De huidige 6-persoons stoeltjeslift zal door een nieuwe 8-persoons stoeltjeslift worden vervangen en de bouw is gepland over een periode van twee jaar. In 2020 zal een groot deel van de werkzaamheden aan de funderingen in het dalstation geplant staan, in 2021 zullen de resterende bouwwerkzaamheden en in bedrijfstelling zijn. Het planbureau Melzer & Hopfer zijn verantwoordelijk voor de algemene planning maar ook zijn zij belast met de coördinatie van de goedkeuringsprocedure.

8 SBK ASITZKOGELBAHN Dalstation

8 SBK ASITZKOGELBAHN Dalstation

Technische data

8 SBK Asitzkogelbahn Bron
Type 8SBK 8 persoonsgondel
Fabrikant Nog onbekend
Capaciteit winter 3700 pers/uur
Capaciteit zomer ong. 950 fietsen en pers./uur
Snelheid winter 6 m/s
Snelheid zomer 3,5 m/s
Reistijd winter 2,90 minuten
Reistijd zomer 4,97 minuten
Lengte ca 793 meter
Hoogteverschil ca 236 meter

Summit Travel banner 2020 1000x600Corona cashback garantie Summit Travel

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...