Nieuw in Saalbach Learn To Ride Park

Learn to ride park
© Saalbach.com

Nieuw in Saalbach Learn To Ride Park een zomerse buitenactiviteit voor het hele gezin, vanaf zomer 2021 in hartje Saalbach.

Vanaf 21 mei tot en met 21 oktober 2021 zal in Saalbach een groot park geopend zijn voor het hele gezin. Bij de Kohlmaisbahn liggen vijf bekende Saalbach routes in mini-uitvoering te wachten. Dit park is voor zowel kinderen als volwassene ideaal om als beginner het park ride te leren. De locatie is midden in Saalbach en is gratis te gebruiken, de 5 routes zijn:

  1. Little Monti
  2. Little Proline
  3. Little Hacklberg
  4. Little Panorama
  5. LearnToRide Rundkurs

Via de Magic Carpet wordt je comfortabel naar boven gebracht.

Meer informatie: Saalbach.com

Learn to ride park
© Saalbach.com
Learn to ride park
© Saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iOS apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.
Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk…

wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht