Nieuw kinderparadijs gecreëerd in Lermoos

kinderparadijs Lermoos
© Meinbezirk.at (Foto: Reichel)

Nieuw kinderparadijs gecreëerd in Lermoos, waar de gemeente en de plaatselijke VVV in het Lusspark een investering doen van 200.000,- euro. Hier wordt een groot speelparadijs gecreëerd met ook voor de volwassene ruimte voor ontspanning en fitheid.

Naast de 200.000,- euro wordt ook nog eens 60.000,- euro geïnvesteerd in een Pumptrack.

Pump track

Een pump track is een baan waar je door een pompende beweging een parcours aflegt. De baan heeft een afwisselende terrein waarbij het lijkt op een skatepark of een fietscrossbaan. Alleen trap je hier niet met een pedaal, maar kom je vooruit door een pompende beweging te maken en i.c.m. het parcours kom je vooruit.

Deze pump track zal de eerste zijn in West Oostenrijk.

Opening

De speeltuin zou al open zijn gegaan (eind juni 2018) De opening van de Pump Track zal later zijn. De officiële opening zal ergens in juli zijn, maar men kan niet wachten tot het geopend wordt. De wens om open te gaan groeit met de minuut, zeker als er meer en meer apparatuur werd geïnstalleerd.

“Das Warten ist bald vorbei. Dann haben wir wieder eine tolle Freizeitanlage mitten in der Gemeinde.” aldus Burgemeester Stefan Lagg.

Bron: Meinbezirk.at, te lezen hier en hier

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht