Nieuw panoramaoverzicht SkiWelt Wilderkaiser – Brixental

Nieuw panoramaoverzicht SkiWelt Wilderkaiser – Brixental

In veel skigebieden zijn het de laatste loodjes als het gaat om afronding van de bouwwerkzaamheden van nieuwe liften. Dit keer kijken we is naar het FANtastische gebied van SkiWelt Wilderkaiser – Brixental. We hebben jullie al diverse updates laten zien van de verschillende liften die gemaakt zijn. Er zijn ook mooie plaatjes van gemaakt hoe eea eruit zou moeten gaan zien. Wij hebben alle vertrouwen dat het ook zo uitgaat komen.

Maar……….wat er ook “verbouwd” moet worden is het Panoramaoverzicht en dat is niet meer of minder dan een overzicht van de liften en pistes. Maar je zult als gebied altijd up to date moeten zijn en blijven met de informatie. Vandaar dat wij ook de sites afspeuren of eea is verwerkt. De kaart van SkiWelt Wilderkaiser – Brixental is klaar. Overigens op de website van SkiWelt staat nog een interactieve kaart maar helaas krijgen we deze niet hier gekopieerd. Het werkt ook op flash en dat is niet op ieder apparaat af te spelen.

Panorama SkiWelt 2015 2016

Maar we zullen nog een keer verklappen waar de 3 nieuwe liften worden gemaakt.

Ellmau

Heeft dit nog nadere introductie nodig. Velen malen hebben we hierover bericht.

Ellmau Hartkaiserbahn nieuwbouw Ellmau Hartkaiser

Ook nog even de video die we maakten op 20 augustus 2015 in Ellmau.

Brixen im Thale

De nieuwe Jochbahn. De snelste stoeltjeslift ter wereld (samen met de lift die in Kirchberg op dit wordt gemaakt Project Brunn)

Jochbahn Brixen im Thale Jochbahn Brixen im Thale

Hopfgarten in Tirol

Schernthannbahn Hopfgarten

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×