Nieuw Panoramaoverzicht van Skigebied Kitzbühel

Nieuw Panoramaoverzicht van Skigebied Kitzbühel

We hebben het in de kop al over een nieuw panoramaoverzicht van het skigebied van Kitzbühel maar..dan doen we ook een aantal andere plaatsen tekort. Natuurlijk ook het gebied van Kirchberg, Jochberg en Pass Thurn (Resterhohe) maken deel uit van dit prachtige gebied.

Is er wat nieuws te melden. Natuurlijk is er wat nieuws te melden. De Bichlalm. Daar ligt een nieuwe lift. Deze is reeds in mei 2015 geopend maar wordt ook in de wintergebruikt en dat is dit jaar dus voor het eerst. Destijds hebben we ook nog een artikel hierover geschreven en is HIER terug te lezen met een leuke VIDEO.

Maar wat is ook nieuw. Natuurlijk het project Brunn. Er wordt aan de kant van de Pengelstein een nieuwe lift gemaakt. Dat is ook de snelste stoeltjeslift ter wereld. Met maar liefst 6 meter per seconde knalt deze lift van de winter omhoog. Maar ook zijn er gelijk 3 nieuwe pistes gemaakt. Blauw, Rood en Zwart zijn dan weer goed vertegenwoordigd. Wij kijken er enorm naar uit om daar is naar beneden te knallen en uiteraard leggen we dat op de video vast. We kijken dus uit naar aankomende december. Over Project Brunn geven we nog een link naar het volgende artikel.

Panoramaoverzicht Kitzbühel Kirchberg

Tot slot dan nog even onze laatste video update van 5 april 2015 om weer een beetje in de stemming te komen… en wat een sneeuw lag er nog aan het einde van het seizoen.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×