Nieuw in het Skicircus de Funslopes

Slopy
Slopy © Saalbach.com

Nieuw in Saalbach Hinterglemm zijn twee attracties voor het hele gezin, vanaf dit seizoen is het skicircus uitgebreid met de “Funslope Zwölfer” en de “Funslope U-Bahn”. De twee funslopes zijn voor het hele gezin te doen, of je nu beginner bent of ervaren.

Beide funslopes zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen, met leuke twisters, bochten en golven. Overigens moet je beide funslopes niet verwarren met de Snowpark U-Bahn.

Funslope Zwölfer

De Funslope Zwölfer ligt naast de Zehner stoeltjeslift, en bestaat uit twee delen. Deze funslope is te bereiken via de Zwölferkogelbahn, vanaf daar ga je richting de Zehner. Nadat je de snelle bochten, diverse golfen en kleine sprongen heb gehad krijg je nog een leuke twister gemaakt van sneeuw. Via een tunnel kom je uit bij het einde, daarna kun je een stukje naar beneden om vervolgens weer met de Zehner stoeltjeslift naar boven te gaan.

Locatie Zehnerbahn
Locatie Zehnerbahn
Locatie Funslope Zwölfer
Locatie Funslope Zwölfer

Funslope U-BAHN

Naast de U-Bahn in Hinterglemm staat er nog een tweede funslope, de Funslope U-Bahn. Net als de funslope op de Zwölfer biedt ook deze tal van leuke attracties voor jong en oud, maar is niet alleen overdag open maar ook in de avond. Met dank aan  de schijnwerpers.

In het bovenste gedeelte van de Funslope U-Bahn wacht een klassieke Funslope op je – met een “speedboost”, sneeuwgolven, een tunnel en talloze “Low-Fives” die je kunt klappen terwijl je voorbij komen. Volg de normale helling tot je het tweede deel van de Funslope ziet, deze is gelegen vlak naast het snowpark en het tubing-gebied.

Meet & greet met Slopy

Beide nieuwe attracties zijn dus voor jong en oud, voor de kleinsten onder ons is er Slopy. Slopy is de brutale bewoner van de funslopes, hij verschijnt vanaf eind december iedere woensdag voor een ontdekkingsavontuur door de slopes. Dit ontdekkingsavontuur is er voor jong en oud, en natuurlijk is er de mogelijkheid om met Slopy op de foto te komen.

Meer informatie: Saalbach.com

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht