Nieuwe app Zell am See Kaprun

Zell am See Zeller See

Nieuwe app Zell am See Kaprun, één app voor de gehele regio met alle belangrijke informatie om een heerlijke vakantie te kunnen vieren.

De nieuwe app is al vanaf begin juli te downloaden en is inmiddels al 25.000 keer gedownload. De app was ook net op tijd klaar voor de start van de zomervakantie. Met dit eerste deelproject van een groot digitaliseringsproces kan de hele regio onderweg compact en comfortabel op een smartphone worden beleefd en bekeken. Met deze app hebben alle gebruikers snel en eenvoudig toegang tot alle belangrijke informatie over bijvoorbeeld openingstijden, excursiebestemmingen, digitale tourplanning, restaurantinformatie en natuurlijk het weer.

Nieuwe Zell am See app

Nieuwe Zell am See app

Gebruiksvriendelijk en uitgebreidt

De app kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid. In de app is een schat aan informatie over alle avonturen, sportmogelijkheden, winkel- en verhuurmogelijkheden, alle informatie over de Zell am SeeKaprun Sommer Card en de evenementen in de regio.

Naast dit kan men ook alle restaurants, bars en cafe’s in deze app vinden.

Via de overzichtelijke kaart is het mogelijk om met Google Maps direct naar de betreffende excursiebestemming of plek te navigeren. De app bevat ook een digitale mobiliteitskaart die de gast recht geeft op gratis gebruik van al het openbaar vervoer in de regio. Deze digitale mobiliteitskaart is geïntegreerd in een gebruikersaccount van Zell am SeeKaprun, dat in de toekomst de basis zal vormen voor de op de gast afgestemde en geïndividualiseerde communicatie van de bestemming.

Meer informatie ga naar ZellamSee-Kaprun.com.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...