Nieuwe Bergstation Fleckalmbahn VIDEO

Bergstation Fleckalmbahn Kirchberg in Tirol

Nieuwe Bergstation Fleckalmbahn. Stefan is deze week in het Brixental en heeft een aantal nieuwe liften in het vizier die hij graag wil gaan bezoeken. Zo was hij deze week al bij de bouwplaats in Itter van de nieuwe Salvistabahn. Gemist? Klik dan HIER.

Fietsend gaat hij omhoog en heeft wel wat ondersteuning van een batterij en daar kunnen wij ook redelijk over oordelen. Het is echt super, zeker omdat je dan ook weet dat je de hele dag kunt fietsen in de bergen. Maar weet ook dat je echt wel moet trappen want helemaal voor niks kom je echt niet boven.

Maar even terug naar de nieuwe Fleckalmbahn. We hebben al veel laten zien van de bouw de afgelopen maanden. Het bergstation kwam weinig in beeld en daar komt nu toch wat verandering in. Stefan heeft natuurlijk een video opname ervan gemaakt en laat de tocht zien vanuit het dal richting de Fleckalm. De tocht ging via Kirchberg naar de Pengelstein richting Fleckalm.

Bergstation Fleckalmbahn Kirchberg in Tirol

Bergstation Fleckalmbahn Kirchberg in Tirol

Onderweg werden er ook nog behoorlijk wat mooie foto’s geschoten.

Overigens 14 december 2019 is de opening van deze nieuwe aanwinst. Wij zullen dan ook pas weer bij het Bergstation Fleckalmbahn zijn. Wie kan er niet wachten?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht