Nieuwe Caravans 2019 bij De Klerk Caravans

Caravan De Klerk Hillegom

Zoals jullie weten staan wij zelf op een camping in Oostenrijk (CampingWelt Brixen im Thale) We zouden eigenlijk ook niet meer zonder kunnen. Een jaar plaats en ieder moment van het jaar naar Oostenrijk kunnen gaan naar je eigen plek. Wie wil dat nu niet?

Ook hebben we oog voor nieuwe caravans die op het moment uitgekomen zijn. Het zijn al de modellen voor het jaar 2019. Als je de verschillende video’s ziet (hier onder) dan kun je het bijna geen kamperen meer noemen. Want een FANtastische mooie luxe caravans heb je toch tegenwoordig.

Van dichtbij zijn de caravans ook te bekijken bij De Klerk in Hillegom. Nu alvast een kijkje nemen op de website dat kan ook. Klik HIER. Weet ook dat men bij De Klerk ook extra open is op zondag 9 september 2018. Wellicht een gelegenheid om eens een kijkje te nemen.

Wat kun je er onder andere vinden: Dethleffs nieuwste model generation, Knaus Silver Selection en Sport Serie met een aanbieding van De Klerk, Tabbert Davinci Finest Edition Serie en…een airco aanbieding!

Caravan De Klerk Hillegom

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht