Nieuwe liften voor Saalbach Hinterglemm Leogang

Nieuwe liften voor Saalbach Hinterglemm Leogang. Naast de nieuwe verbinding die voor volgend jaar is gepland tussen Saalbach Hinterglemm en Fieberbrunn wordt er natuurlijk ook geïnvesteerd in de vernieuwing en modernisering van de huidige liften en accommodaties.

Zo wordt de oude Polten 4er vervangen voor een 8-persoons stoeltjeslift, de 4 persoonliften was hard toe aan vervanging. De liftenbouwer is de bekende Doppelmayr en de kosten zullen circa 7 miljoen euro gaan kosten, de nieuwe stoeltjeslift heeft naast een overkapping ook nog verwarmde stoelen.

Naast deze vernieuwing zal er ook een uitbreiding komen bij de Polten voor de sneeuwkanonnen met inbegrip van een nieuw waterreservoir, dit reservoir zal een capaciteit hebben van ongeveer 80.300 kubieke meter. De uitbeiding zal twee jaar in beslag gaan nemen, en een kostenplaatje van €10.500.00,-.

Bron: saalbach.com

Ook goed nieuws voor Leogang, zij krijgen met ingang van het seizoen 2014/2015 de beschikking over een nieuwe 10 persoonsgondel die de mensen van de Kralleralm in een keer naar de top op 1760 meter vlak bij de Alte Schmiede (zeer mooie hut) De kosten van deze nieuwe lift zijn 17 miljoen euro en heeft een lengte van 3,8 km, hiermee is het mogelijk om 2500 mensen per uur naar boven te vervoeren.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht