Nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Innsbruck

vliegtuig Vliegveld Innsbruck

Vliesveld Innsbruck

Nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Innsbruck. Goed nieuws voor wintersporters die aankomend seizoen met het vliegtuig naar Oostenrijk willen gaan.

Er komt nog een lijndienst tussen Schiphol en Innsbruck. Austrian Airlines start komend winterseizoen een tweede lijndienst van en naar Schiphol. Naast Transavia is de Oostenrijkse vliegmaatschappij weer één die Nederland met Oostenrijk zal verbinden.

Het is een seizoenslijndienst echt gericht op de wintersporter en vliegt eens per week op zaterdag. De Oostenrijkse maatschappij wil hiermee de concurrentie aangaan met Transavia die de komende winter tot wel acht keer per dag naar Innsbruck vliegt. Dit zal gebeuren vanaf Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Daarnaast vliegt Transavia ook vanuit Brussel naar Innsbruck.

Ook op de lijn naar Salzburg krijgt Transavia en Easyjet concurrentie. Eerder kondigde Eurowings aan dat zij een nieuwe lijndienst opzet tussen Schiphol en Salzburg.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Innsbruck vanuit het vliegtuig en de skischans

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×