Nieuwe piste in Saalbach 2020/21

Saalbach locatie nieuwe piste
Links de locatie waar de nieuwe piste eindigt.

Nieuwe Piste in Saalbach? Je leest het goed een nieuwe piste in Saalbach? Naast de bouw van twee nieuwe liften in het Skicircus is men ook bezig in Saalbach zelf. Het schijnt dat men hier bezig is met de bouw van een nieuwe piste. Heel onverwacht kregen wij een aantal foto’s van Marlieke.

Afgelopen zomer waren wij nog in Saalbach, maar toen was er niks te zien. De bouw van een eventuele nieuwe piste op deze locatie is aan de ene kant logisch, maar toch was het redelijk onverwacht toen wij te horen kreeg dat hier een piste zou gaan komen.

Locatie

De locatie is in Saalbach tegenover de parkeerterrein van de Schattberg Xpress, als het waar is dat hier een nieuwe piste komt dan is dit ook heel logisch. De eventuele nieuwe piste maakt het mogelijk om vanaf de Bernkogel tot bijna het dalstation van de Schattberg Xpress te skiën.

Saalbach locatie nieuwe piste

Rode lijn is ongeveer de locatie van de nieuwe piste.

Hoe de nieuwe piste gaat verlopen is nog niet bekend, de Bernkogel zal straks een afslag krijgen richting de Schattberg Xpress. Dit zal dus ook betekenen dat je niet meer een stuk hoeft te lopen als je  van de Bernkogel naar de andere kant van het gebied wil gaan. Men is nu druk bezig met de aanleg van de nieuwe piste, wanneer deze in gebruik was nog niet bekend maar….

Zo hebben we contact opgenomen met Saalbach en daar kregen we te horen dat de bouwwerkzaamheden weliswaar begonnen zijn …. maar dat de piste zoals het er nu voorstaat pas gebruikt kan gaan worden in het seizoen 2020/21.

Onderstaande foto’s met dank aan Marlieke.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht