Nieuwe sneeuwkanonnen en gondel beplakking St Johann

Nieuwe sneeuwkanonnen en gondel beplakking St Johann

Nieuwe Demac Lenko kanonnen

Ondanks dat er geen nieuwe liften worden gebouwd in St. Johann in Tirol, zitten ze absoluut niet stil. Nu de Bergbahnen  zijn overgenomen door het Zweedse Skistar is men druk bezig met het gebied een andere look te geven. Daarbij is er ook nog geïnvesteerd in kunstsneeuw. Verder zullen wij nog wat veelgestelde vragen beantwoorden over “Project Eichenhof”.

Als eerste komen we terug op de sneeuwkanonnen. De Bergbahn is bezig om een groot deel hun ‘oude’ sneeuwkanonnen te vervangen door nieuwe en moderne kanonnen van het merk Demac Lenko. Zo hebben ze onder andere de modellen Evo en Titan gekocht. Leuk feitje is dat de Evo 56 m³/h en de Titan 105 m³/h kunstsneeuw maximaal kunnen produceren. Ook wordt er gesproken over dat er koeling is gebouwd bij het spaarbekken Schlosserbergsee. Dit is om de kunstsneeuw productie nog efficiënter te laten verlopen. Hier hebben we meer informatie over koelinstallaties.

Onderstaande foto’s zijn van de Facebookpagina van Skistar St. Johann 

Nieuwe look voor de Harschbichlbahn

In het hele gebied komt het nieuwe logo te staan van St. Johann. Zo is de pistekaart al aangepast en zijn alle borden aangepast naar Skistar St. Johann. Maar nu krijgt de Harschbichlbahn ook het nieuwe logo. Het bijzondere is dat het logo nog nooit op de gondels is veranderd. Tot nu dus. Onderstaande beelden tonen het resultaat.

Deze foto’s komen ook van de Facebookpagina van Skistar St. Johann  en van Sigi Braun

Hoe zit het nu met de Eichenhof??

We krijgen de afgelopen tijd vaak vragen op een oud artikel of via de mail over hoe het nu zit met de Eichenhof. De nieuwe 10-persoonsgondel  staat gepland voor 2017. Helaas dus nog een jaartje wachten. We zijn er alleen dit keer 99,9% van overtuigd dat de nieuwe lift komt. Hier nog een recent artikel met meer informatie.

st johann banner-300-100

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht