Nieuwe week brengt warmte en sneeuw?

Kaprun Kitzstehorn 17 okt 2021 TopfotoNieuwe week brengt warmte en sneeuw? Zo snel kan het gaan van herfst naar lente en misschien weer de winter in.

Daar is vandaag geen sprake van het begin van een nieuwe week verloopt overwegend zonnig. Maar geheel onbewolkt zal het niet overal zijn, zeker richting het oosten zal er meer bewolking aanwezig zijn. Maxima ligt vandaag tussen de 11 en 17 graden met een uitschieter richting de 19 in het westen. Hogerop rond de 2000 meter wordt het van oost naar west 1 tot 7 graden.

Dinsdag is het droog met een mix van zon en wolkenvelden en kan er mist ontstaan. Het wordt nog milder met een maximum van 14 tot 20 graden, waar dichte mist hangt wordt het koeler. Op 2000 meter wordt het 5 tot 10 graden.

warmte sneeuwVerdere trend

Woensdag wordt de warmste dag van deze week dankzij een hoge drukgebied met een maximum van 15 tot 21 graden. In sommige dalen aan de noordkant van de Alpen kan zelfs de 24 graden aangetikt worden. In de ochtend kan het langere tijd mistig zijn maar dat zal snel verdwijnen en zal overal de zon gaan schijnen. Ook nu zal het niet onbewolkt blijven.

Donderdag arriveert een koufront vanuit het noordwesten wat dichte wolkenvelden met zich meebrengt. Vanuit het westen zal het dan ook gaan regenen, echter blijft het alleen in het zuidoosten droog en zonnig. Het zal maximaal 13 tot 20 graden gaan worden.

Vrijdag wisselvallig met soms zware buien en sneeuw tussen de 1000 en 1600 meter, het wordt frisser dan de dagen ervoor met een maximum tussen de 6 en 12 graden, in het oosten en zuidoosten kan het nog 15 graden worden.

warmte sneeuwHoe het verder verloopt en of de winter weer invalt morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht