Nieuws over het Oostenrijkse Vignet 2018

Oostenrijks Vignet 2018

@asfinag

Nieuws over Vignet Oostenrijk, rond deze tijd komt altijd de kleur van het nieuwe vignet naar voren. De kleur die voor 2018 is gekozen is Kersenroof.

Het jaarvignet  gaat € 87,30 kosten. Ook zijn er nog steeds 10-daagse vignetten te verkrijgen alsmede 2 maandelijkse. Het jaarvignet is al geldig vanaf 1 november 2017. Voor het 10-daagse vignet betaal je € 9,- en het vignet voor 2 maanden kost € 26,20

Motorrijders betalen een ander tarief.

  • 10 daagse vignet € 5,20
  • vignet voor 2 maanden € € 13,10
  • Jaar vignet € 34,70

Koop je het vignet via de ANWB dan zal de prijs iets duurder zijn.

NIEUW: Digitaal Vignet ook te bestellen

Asfinag Vignet digitaal bestellen

@asfinag

Komend jaar zijn voor het eerst de vignetten ook digitaal te bestellen bij Asfinag. Ook is er een APP “Unterwegs” is beschikbaar in de Play Store of Appstore.

Vanaf 1 november zijn de vignetten al te bestellen. Digitaal is het vignet op Kenteken. Het vignet plakken hoeft dan ook niet meer. Groot voordeel is dat je niet meer zo loopt te prutsen om het vignet van je voorruit te verwijderen.

Een tijdje geleden hadden we de informatie binnen gekregen dat je minimaal 18 dagen van te voren je vignet digitaal zou moeten bestellen. Doe je dat bv op dezelfde dag als je Oostenrijk in reist dan is eea nog niet verwerkt. We hebben nog nergens gelezen dat dit probleem is opgelost. Als jullie daar meer over weten dan horen we het graag. Natuurlijk gaan we zelf ook nog op onderzoek uit.

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...