Nieuws uit Skiwelt Wilderkaiser Brixental

Nieuws uit Skiwelt Wilderkaiser Brixental

Nieuws is er bijvoorbeeld over de liftkaarten. Jullie weten dat normaal gesproken een liftkaart niet geldig is voor 2 personen. Hiermee wordt bedoeld dat de kaart niet overdraagbaar is. In Skiwelt Wilderkaiser Brixental hebben ze daar wat opgevonden. De aanbieding is voor ouders met jonge kinderen tot 3 jaar oud (geboortejaar 2012) Deze kaart heet “Jungfamilienkarte” en wordt komend seizoen geïntroduceerd.

Deze skikaart kan worden gekozen als het gaat om een periode van 3 tot en met 14 dagen.  Met als grootste pluspunt dat de kaart afwisselend gebruikt kan worden door de ouders.

Meer weten over deze skikaart klik dan HIER

Hopfgarten

Nieuwe Video Skiwelt Wilder Kaiser Brixental

We hebben in ieder geval een geweldige video gevonden die Skiwelt Wilderkaiser Brixental recent heeft gelanceerd. Uiteraard is deze ook hier te bekijken.

Nieuwe Sneeuwkanonnen

Er zijn nieuwe sneeuwkanonnen aangekomen in Skiwelt en die gaan er weer voor zorgen dat er al eind november een geweldige onderlaag ligt. We hebben kunnen zien dat ze in Söll en Ellmau waren aangekomen.

Sneeuwkanon Ellmau Going Soll Sneeuwkanon

Ellmau

In Ellmau kun je ook goed zien dat de lopende ski-band klaar is voor gebruik. We missen alleen nog wat sneeuw maar dat komt in december vast wel goed. Nu we het toch over Ellmau hebben dan nog even over de nieuwe Hartkaiserbahn. We hebben de het VVV aangeschreven van Ellmau en we hebben bericht gehad dat de Hartkaiser niet eerder open gaat dan december. Dus bij de skiopening. Helaas is het voor de herfstfeesten dan net te vroeg. Deze zijn eind september.

Lopende band Ellmau

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×