Nieuwsjaarsdag skiën naar Going maar lukt dat?

SkiWelt Zinsberg Jochbahn Aualm Wilderkaiser

Nieuwsjaarsdag skiën naar Going maar lukt dat?

Op nieuwjaarsdag blijven wij traditiegetrouw in ons eigen gebied. Kan te maken hebben dat het de avond ervoor wat laat is geworden. Op vele manieren hebben wij jullie allemaal al een FANtastisch en vooral gezond nieuwjaar gewenst. Niet gezien dan bij deze.

Het was op nieuwsjaarsdag weer erg warm, de zon scheen volop en we zijn toch maar even een rondje gaan maken. De skitour ging dit keer naar Going. Daar was het plan om een rondje daar te skiën. Of dat gelukt is zie je in de onderstaande video. Uiteraard ook op de weg er naar toe nog fraaie beelden geschoten.

Op sociale media waren we ook nog live gegaan.

Op deze dag kon je overal weer heerlijke foto’s maken. Weerman Jeroen die zat op het terras en maakte ook een mooi plaatje.

RTL Weer Brixen im Thale 1 jan 2021

SkiWelt Filzbodenbahn uitzicht op Hohe Salve

SkiWelt afdaling Nieding

Going Hausberg

Tot aan deze lift konden we tot aan Going komen. Helaas was er een lift buitenwerking

Scheffau Aualm Jochstube

Westendorf vanaf choralpe zonsondergang

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

In2sportbrands Winter banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht