Niterace Zell am See 18 februari 2020

Niterace Zell am See

Niterace, het is in Zell am See vanavond weer erg gezellig. De Niterace staat op het programma en dat is een heuse slalom wedstrijd maar dan midden in het dorp. Mocht je in de buurt zijn dan is het zeker een aanrader om te gaan kijken.

Om half 4 begint het in Zell am See al met de après ski om vervolgens om 19 uur te starten met de wedstrijd. Wie is er bij? Mocht je er bij zijn en je wil verslag doen van de Niterace…dat kan, je verdient er dan ook een Buffy mee.

Niterace Zell am See

Om een kleine indruk te krijgen hoe de slalom wedstrijd is. Kijk dan de onderstaande video’s.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Banner Bluetribe 1200x400

Bluetribe Actie FANtastisch Oostenrijk Helm Goggle

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht