Niterace Zell am See 26 februari 2019

Niterace Zell am See

Het is in Zell am See vanavond weer erg gezellig. De Niterace staat op het programma en dat is een heuse slalom wedstrijd maar dan midden in het dorp. Mocht je in de buurt zijn dan is het zeker een aanrader om te gaan kijken.

Om half 4 begint het in Zell am See al met de après ski om vervolgens om 19 uur te starten met de wedstrijd. Wie is er bij? Mocht je er bij zijn en je wil verslag doen…dat kan je verdient er dan ook een T-Shirt mee.

Niterace Zell am See

Om een kleine indruk te krijgen hoe de slalom wedstrijd is. Kijk dan de onderstaande video’s.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...