Nog even volhouden het wordt beter weer

Weerlicht Brixental

Nog even volhouden vanaf Hemvaartsdag zit de temperatuur weer in de lift. De komende dagen zal het nat verlopen maar kijken we een paar dagen verder dan lijkt het beter en zonniger te worden.

Vandaag echter niet je moet rekening houden met veel bewolking en vanaf het middaguur toenemende kans op een bui. Het zwaartepunt van de buien zal in eerste instantie langs en ten noorden van de Alpen liggen. In de loop van de dag zal het naar het zuiden verschuiven. Met name Karinthië en Stiermarken zullen opnieuw te maken krijgen met zware onweersbuien.

In het zuiden begint de dag met veel zonneschijn. Er waait een zwakke tot matige wind uit het west tot noord. Dit alles met een middagtemperatuur tussen de 15 en 23 graden.
weersverwachting
Op hemelvaartsdag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden toch blijft het overwegend droog. In de middag kan er met name in de alpen en in het zuiden een regen- of onweersbui vallen. Met een wind uit het westen tot zuiden zal het maximaal 18 tot 26 graden gaan worden.

Morgen lees je meer over hoe alles eruit gaat zien richting het weekend.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...