Nog paar dagen zomers warm na het weekend wisselvalliger

paar dagen zomers

Eindelijk weer sneeuw voor Oostenrijk.

Nog paar dagen zomers warm na het weekend wisselvalliger

Het is voor de zomerliefhebbers genieten maar het zijn nog steeds veel te hoge temperaturen voor de tijd van het jaar.

Ook vandaag zien we weer hoge temperaturen met een maximum tussen de 18 en 26 graden. De dag begint lokaal met hardnekkige mist maar uiteindelijk zal de zon overheersen met hier en daar wat wolkenvelden.

Maandag begint weer met lokaal mist dat in de loop van de dag verdwijnt. Ook nu wordt het weer te warm met een maximum tussen de 17 en 25 graden. De zon zal weer goed te zien zijn maar enkele wolken kunnen overdrijven. Dit alles met een stevige wind uit het zuiden.
paar dagen zomers

Verdere trend

Op dinsdag wordt de invloed van het hoge druk wat minder met weer hardnekkig mist in de ochtend. In het westen drijven er enkele wolkenvelden het land binnen waaruit lokaal mogelijk wat gespetter uit kan vallen. Met een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten tot west wordt het iets minder warm dan de dagen ervoor. Maximum ligt nu tussen de 14 en 22 graden (in het zuidoosten).

Woensdag een mix van wolken en zon met lokaal wat regen. De wind waait uit het westen en is krachtig met een maximum van 11 tot 17 graden is het een stuk frisser dan de dagen ervoor. Donderdag met name langs en ten zuiden van de Alpenhoofdkam dichte bewolking waaruit lokaal wat neerslag kan vallen. Voor de rest zal de zon te zien zijn met een stevige wind uit het zuidoosten. Maximum ligt weer tussen de 11 en 17 graden.
paar dagen zomers
De dagen erna lijkt het verder af te koelen dus kan men nog even genieten paar dagen “zomers weer”. De trend is dalend en wisselvalliger waarbij de temperaturen verder richting normaal gaan. Voor de winterliefhebbers is het nog even geduld hebben.

Hoe alles verder verloopt. Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×