Noodweer in Oostenrijk we hebben wat beelden

illustratie

Noodweer in Oostenrijk we hebben wat beelden. Gisteren hebben we jullie al bericht over noodweer in Oostenrijk. Niet alle gebieden, dorpen en steden hebben slecht weer gehad. Dit kan zeker lokaal zijn uitgevallen, zoals we al gemeld hadden in het Zillertal en Ötztal. Maar zelfs in het Zillertal was het niet overal echt slecht te noemen werd ons verteld.

We zijn  nog eens rond gegaan op het internet en kwamen de volgende video’s/foto’s tegen:

Mochten jullie in Oostenrijk dan zijn we benieuwd of jullie nog iets hebben gemerkt van het mindere weer. Ook als we bv naar het volgende weekend kijken dan zit er echt ook ander weer aan te komen op de gletsjers. Er zou zelfs weer sneeuw kunnen vallen. Het is nog ver weg maar we houden het in de gaten.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...