Noodweer trekt over Oostenrijk (Beelden!)

Noodweer deze middag in Brixen im Thale (Pascal van Liere)

Noodweer trekt over Oostenrijk

Het is momenteel goed raak, zware buien met onweer en grote hagelstenen trekken momenteel over delen van Oostenrijk. In het Unterinttal en Brixental zijn grote hagelstenen gemeld en actueel trekt een heftig onweerscomplex vanuit Zwitserland Vorarlberg binnen. Dit zijn de meest spectaculaire beelden.

Hagel in Itter (foto via Vrienden van FANtastisch Oostenrijk – gebruiker Michelle Michelle)

Deze twee auto’s stonden ook veilig.

Brixental Hagelbui 30 juli 2021 de auto's veilig weggezet

Brixental Hagelbui 30 juli 2021 de auto’s veilig weggezet @pascal van liere


Grote hagelstenen in Itter vanmiddag (via Vrienden van FANtastisch Oostenrijk – gebruiker Michelle Michelle)De komende uren kan het op een aantal plaatsen nog steeds noodweer zijn. Ook vanavond en komende nacht verwachten we forse onweersbuien!

Mochten jullie nog meer beelden hebben van het noodweer in Oostenrijk. Plaats dan de beelden in de reacties.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht