Noorderlicht ook te zien vanuit Brixental

Noorderlicht Brixen im Thale richting Hohe Salve

Noorderlicht ook te zien vanuit Brixental

Overal kon je vannacht wel het noorderlicht zien vanuit Oostenrijk. Op de toppen van de berg is het nog makkelijker om te bekijken (zie onze vorige foto update), maar ook vanuit de dalen was het dit keer te zien.

Wat een FANtastische beelden vanuit Oostenrijk.. We zetten de foto’s die wijzelf konden maken hieronder op een rijtje.

Noorderlicht BrixentalNoorderlicht BrixentalNoorderlicht BrixentalNoorderlicht BrixentalNoorderlicht Brixental

Heb je zelf foto’s, zet deze dan in de reacties op facebook of instagram. Daar staan al een aantal post. We zijn benieuwd naar jullie foto’s.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×