Noorderlicht te zien vanuit Oostenrijk

Noorderlicht Kitzbühel zielhaus hahnenkamm

Noorderlicht te zien vanuit Oostenrijk

Gisteravond hebben we al laten zien op facebook dat er vanuit Oostenrijk het noorderlicht te zien was. We zijn meteen maar even gaan kijken op de website van foto-webcam.eu. Daar waren heel wat mooi plaatjes te zien.

We hebben een aantal van deze foto’s hieronder gezet.

Noorderlicht starthaus hahnenkammNoorderlicht adlersruheNoorderlicht bethuberhofNoorderlicht jamtalfernerNoorderlicht kleinfleisskeesNoorderlicht mooserbodenNoorderlicht schwaigerhausNoorderlicht wasserfallbodenNoorderlicht wasserfallboden

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×