Nultolerantie voor Covid-overtredingen

Lawine

Nultolerantie voor Covid-overtredingen

Dit is de tekst die Landeshauptmann Günter Platter meedeelde na het nieuws dat uit St. Anton kwam. Afgelopen week hadden we juist daar nog een bericht over geschreven.

“Het feit dat een inval door de politie en de districtsautoriteiten in St. Anton resulteerde in 96 overtredingen, toont aan hoe belangrijk het is om hard op te treden. Voor de deelstaat Tirol is het omzeilen van de huidige COVID-voorschriften absoluut onaanvaardbaar. Er zijn duidelijke regels die voor iedereen gelden en ook nageleefd moeten worden. Er is nultolerantie voor COVID-overtredingen “,

De controles werden ingesteld nadat de burgemeester van St. Anton, Helmut Mall, zich eerder deze week had beklaagd dat tientallen buitenlandse jongeren verbleven in dit skioord.

Vooral werden nu de “Zweitwohnsitze” gecontroleerd in St. Anton en in het Stanzertal. De registratie-eisen werden daarbij gecontroleerd. Ook werden mogelijke overtredingen van het in reizen naar Oostenrijk onderzocht. Bij deze controle zijn 44 accommodaties, 133 mensen gecontroleerd en daar kwamen 96 boetes uit voort.

Positief is wel te melden dat de besmettingen rondom St. Anton de laagste zijn van het hele land. Meer weten over de cijfers in Oostenrijk, lees dan zeker het bericht waarbij wij de cijfers onder de loop hebben genomen tot 28 januari. Dit kun je HIER lezen.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×