Obergurgl-Hochgurgl een topskigebied in het Ötztal

Obergurgl 22-11-2015

Ook de winter in het tweede topskigebied in het Ötztal begint vroeg. Tussen 15 en 25 november 2018 zal dit met muziek en feesten gevierd worden. Hiermee viert de “Diamant van de Alpen” de vroegste skiseizoen- opening van de Alpen.

Met de opening zullen alle 112 km aan pistes geopend worden, te bereiken door 25 moderne liften. Dit alles zorgt ervoor dat er een capaciteit is van 40.000 pers./uur, waarmee je snel en comfortabel alle pistes tussen 1.930 m en 3.080 m kunt bereiken.

Voor de freeriders is er een gevarieerd terrein, maar ook kunnen beginnende freeriders alles te weten komen over het freeriden bij het Ortovox Trainingspark. Maar ook aan  de mensen die willen genieten van de Oostenrijkse keuken is gedacht, zo kan men terecht bij het bergrestaurant Hohe Mut Alm en de 360° panoramabar “Top Mountain Star” op de Wurmkogel (3.080 m). Ook zeker niet vergeten de Schönwieshütte, een architectonische parel die te bereiken is vanaf de Steinmannbahn.

Levensstijl op 5-sterrenniveau

Met 23 vier-sterren hotels en 2 vijf-sterren hotels staat het gebied garant voor topkwaliteit op het gebied van vakantieaccommodaties, maar ook op ontspanning. Hier zorgt de moderne en hoogwaardige infrastructuur op de berg ook voor. Een hoogtepunt is het Top Mountain Crosspoint, een multifunctioneel gebouw met o.a. het dalstation van de Kirchenkarbahn en het in Europa hoogst gelegen motormuseum. Nieuw deze winter is de voltooiing van de Kirchenkarbahn II, hiermee wordt het gebied uitgebreid met 22 km aan pistes en meer freeride mogelijkheden.

Topevenementen in Obergurgl Hochgurgl

Het gebied heeft ook een aantal topevenementen, evenementen waarbij freeride, skitours, yoga, show, stijlvolle après-ski feesten en meer op een hoog niveau staan. Evenementen zoals:

Voor iedereen biedt Obergurgl Hochgurgl voldoende voor een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie ga naar obergurgl.com

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...