Obertauern 2 februari 2021 wat is het rustig!

Obertauern

Obertauern 2 februari 2021 wat is het rustig!

We kregen weer wat foto’s en video update binnen van Arjan die woont en werkt in Oostenrijk. Dit keer vanuit het skigebied van Obertauern. We blijven het zeggen als je in de skigebieden bent dan is het puur genieten van de geweldige pistes die niet worden bewoont door 10 duizenden mensen maar eigenlijk maar door een paar personen. De hele dag geweldige pistes… is dat leuk? Gezien de omstandigheden moeten we nemen hoe het is maar ik weet zeker dat ze het in Oostenrijk en zeker ook Arjan anders zouden willen zien.

We blijven jullie van foto’s en video’s voor zien en beginnen eerst met een korte video vanuit Obertauern.

Nog meer lege pistes…

Obertauern

Obertauern

Obertauern

Obertauern

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×