Off Piste Bar Kaprun

Sinds deze winter heeft Kaprun er een nieuwe bar bij; de Off Piste Bar. De naam zegt het al, deze bar gaat daar waar anderen niet gaan. En dit doen ze via hun slogan ´Off Piste Bar, altijd live´! Mede-eigenaar Simon zorgt dagelijks voor een portie live muziek waarbij hij interactief met het publiek bezig is. Van gouwe ouwe, tot de nieuwste hits, Simon speelt vrijwel alle songs die jij kan bedenken. Wij hebben het alvast getest met een groepje klanten van Snow Camps Europe, en met groot succes!

Daarnaast is de Off Piste Bar ook gewoon enorm gezellig. Het spel ´Nageln´ staat opgesteld om te testen hoe sober je (nog) bent, en met een menu wat ook aparte drankjes als een espresso martini bevat, kan je er een heerlijke après ski sessie houden. Maar daarna is er ook nog genoeg te beleven, want voor de avonduurtjes opent Off Piste Bar zijn deuren voor een pittige feest sessie!

Mocht je nou geen bezoeker zijn van Kaprun, wees dan niet getreurd. Want een dependance van deze geweldige bar zit ook in Zell am See! De broer van Simon zwaait hier de scepter en ook hij heeft het muzikale talent met de paplepel in gegoten gekregen. Dus ook voor de wintersporters in Zell am See en omgeving; de perfect plek voor een super feestje!

Apres ski in Off Piste Bar Kaprun

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...