Off Piste een nieuw TV Programma op RTL4

Off Piste een nieuw TV Programma op RTL4

Kaiserwetter Kaprun Kitzsteinhorn

Vorige week hebben we jullie al op de hoogte gesteld dat RTL Snowmagazine weer begint. Gemist lees dat dan maar is HIER. Zie je ook of jou favoriete dorp er bij zit komend seizoen.

Maar er komt komend seizoen nog een leuk wintersportprogramma op TV. Dit programma heet Off-Piste. De eerste aflevering wordt as. zaterdag 5 november 2016 uitgezonden op RTL4.

De presentatoren zijn: Koert-Jan de Bruijn & Sanny Verhoeven.

Acht weken lang is dit programma op de buis en vanuit Frankrijk en Oostenrijk komen de opnames voorbij. In het programma wordt er gebruik gemaakt van een Off-Piste marker. Dit zijn juist de bijzonder plekken die men gaat laten zien. Tevens zijn deze plekken heel makkelijk terug te vinden op de website van dit TV-programma.

We zullen maar niet teveel verklappen  maar dit programma moet je gewoon zien. Veel natuur komt natuurlijk in beeld  maar zeker ook mooie accommodaties en?.. ook worden er afdalingen in beeld gebracht we zijn erg benieuwd welke. Mochten ze nog beeld materiaal nodig hebben dan mogen ze best wel wat lenen van ons:)

Bekijk ook nog even de promo en veel kijk plezier.

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht