Omgeving Westendorf wandelen Windautal naar Reinkarsee 2.194 meter

Windautal Westendorf Reinkarsee

Omgeving Westendorf wandelen Windautal naar Reinkarsee 2.194 meter. We kregen via David een video toegezonden van zijn wandeling die hij ging maken vanuit het Windautal naar de Reinkarsee. Deze See ligt op 2.194 meter.

Volgens David was dit toch wel een redelijke wandeling en de omgeving was natuurlijk weer FANtastisch. Ook kwamen ze bij de klim nog vele schapen en geiten tegen…. dus kijken maar naar de video van David.

Windautal Westendorf Geiten

Windautal Westendorf Schapen

Windautal Westendorf

David zal nog wel wat opsturen tijdens zijn vakantie maar we nodigen een ieder uit om video’s met ons te delen. We plaatsen het dan op onze website. Wie is de volgende ?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...