Tip omleiding Alpenrosenafdaling Westendorf

SkiWelt Westendorf Brixental

Stefan was afgelopen week in Westendorf en zijn dochter Sofie maakte Stefan attent op een omleidingsskiroute bij de Alpenrosenbahn in Westendorf. Wij wisten de route zeker maar zo’n doorgewinterde Westendorfganger wist deze route niet 🙂

Mocht je nieuw zijn in Westendorf en aan het einde van de dag de dalafdaling gaan maken op de Alpenrosenafdaling dan ligt deze er iets minder bij dan in de ochtend om 9 uur. De benen zijn wat moe en je wilt makkelijk en aangenaam naar beneden. Dan kun je dit steile stuk omzeilen. Dit gaat via een skiweg maar je moet wel de ingang weten te vinden want je skiet er zo voorbij.

Stefan is zo vriendelijk geweest om eea op de video te plaatsen. Bekijk deze video en zie hoe makkelijk het is om bij het middelstation te komen

Westendorf Alpenrosenbahn Turner

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Turner Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht