Hoe zijn de omstandigheden in Ellmau?

SkiWelt Ellmau

We waren een langweekend in het Brixental. Maandag 17 december was het nog mooi weer en zijn richting Ellmau gegaan. Hoe lagen de pistes erbij. in één woord FANtastisch.

Via Brixen im Thale en Scheffau zijn we op de ski’s naar Ellmau toe geskied. Ook kon je zien dat er op bepaalde pistes nog enorme sneeuwbulten voorhanden waren. Deze sneeuwbulten worden nog even bewaard of worden komende week uitgesmeerd over de rest van de pistes.

SkiWelt

Maar één week voordat het echte hoogseizoen gaat aanbreken kon het niet beter. Als de condities zo één week voordat de grote drukte uitbreekt FANtastisch zijn dan zou je echt eens de keuze moeten maken om een langweekend of wellicht wel een week te gaan. Gewoon last minute boeken. De condities zijn op dit moment geweldig. Of dit zo blijft? Lees het weerbericht van Jeroen. Elke dag staat er een nieuw weerbericht voor jullie klaar. Hoelaat? …om 8 uur in de ochtend!

Maar bekijk onze video update en kijk zelf hoe de verschillende pistes erbij liggen en let ook op de drukte…die er niet is.

In de ochtend zijn we ook nog even live gegaan op facebook vanaf het bergstation van de Filzbodenbahn…volgend jaar gaat daar ook een nieuwe lift uitkomen. Weet jij welke?

En de foto helemaal bovenaan dit bericht is ook nog ergens anders gebruikt, een goede keuze 🙂

RTL Weer Ellmau 17 dec 2018

SkiWelt Brixen im Thale

Ellmau

Scheffau

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht