Onbestendig gaat het door met sneeuw en regen

Brixental Sneeuwgrens 12 oktober 2020

Onbestendig gaat het door met sneeuw en regen.

Vannacht heeft het zo af en toe geregend maar er is ook sneeuw gevallen boven de 1000 meter. Naar hoe gaat het er vandaag uit zien? We zien in ieder geval een lage drukgebied in de buurt en dat betekent dat het nog even onbestendig blijft.

In Wenen, Niederösterreich en Burgenland maar zeker ook in het  oosten van Stiermarken blijft het bewolkt en hier regent het keer op keer. De sneeuwgrens is hier tussen de 800 en 1000 meter. In het grootste deel van Oostenrijk is het wisselvallig met wat regen, maar de zon schijnt vooral in het westen en zuiden. Er staat in de oostelijke helft van Oostenrijk een sterke noordwestenwind. De temperaturen  bereiken waarden tussen de 4 en 13 graden. Op 2000 meter min 5 tot min 2 graden.

Woensdag, in het noorden en oosten overheersen de wolken en soms regent het. De sneeuwgrens ligt ongeveer op 1000 meter. Verder naar het westen en zuiden kan even de zon er bij komen. Er staat een sterke westenwind, Ten oosten van Salzburg (in de bergen) soms een stormachtige westenwind. De hoogste temperaturen van noord naar zuid: 4 tot 15 graden. Op  2000 meter minus 3 tot 0 graden.

Laten we toch hopen dat het woensdag op de Kitzsteinhorn is zoals Bergfex voorspeld. Wij zouden daar dan namelijk best eens kunnen zitten.

Bergfex Kitzsteinhorn 12 okt 2020

Hoe het er de rest van de dagen uitgaat zien dat bekijken we morgen weer.

Brixental Sneeuwgrens 12 oktober 2020

Brixental Sneeuwgrens 12 oktober 2020

Brixental Sneeuwgrens 12 oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600Corona cashback garantie Summit Travel

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht