Onderscheidingen voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Onderscheidingen voor de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

© SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Onderscheidingen voor SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

SkiWelt heeft twee prijzen in de wacht gesleept.

SkiWelt is twee mooie prijzen rijker. Één prijs heeft men ontvangen tijdens de jaarlijkse Mountain Travel Symposium en de andere is een publieksprijs uitgereikt door Schneehoehen.de.

Sustainability Award

Jaarlijks komen ongeveer 1000 experts uit de wintersportbranche, de skiverenigingen en journalisten uit de VS bijeen tijdens de Mountain Travel Symposium. De grootste wintersportbeurs ter wereld is dit jaar gehouden in  Lake Tahoe VS.

De deelnemers kwamen voornamelijk uit de VS, Canada en Zuid-Amerika, maar er waren ook veel bekende skigebieden uit Europa.

Onderscheidingen voor de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Prijsuitreiking Mountain Travel Symposium © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

In de categorie duurzaam viel de SkiWelt in de prijzen. SkiWelt kreeg deze award voor de langdurige inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Men vind het indrukwekkend dat SkiWelt al meer dan twee decennia het groene imago heeft weten te behouden door uitsluitend op hernieuwbare waterkracht te werken.

Andere genomineerden waren o.a.  Ski Utah, Vail, Weisse Arena Group en 3 Zinnen.

Meer hierover ga naar Mountain Travel Symposium

Beste skigebied overall

Een tweede prijs werd uitgegeven door een van de grootste wintersport websites Schneehoehen.de. Elk jaar kunnen de bezoekers van deze website stemmen op diverse categorieën, dit hebben 40.000 mensen gedaan.

Resultaat is dat de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental in de hoogste discipline, het beste skigebied in het algemeen, op plek 1 is gestemd. Ook in de categorie Beste Hutten & Gastronomie overtuigde SkiWelt en won ook deze categorie.

In de categorie “Beste familieskigebied” werd men tweede, ook een mooie plek.

Onderscheidingen voor de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Prijsuitreiking Schneehoehen.de © SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

“Deze prijzen zijn echt een eer voor ons. Na zo’n veeleisende en toch succesvolle winter zijn deze prijzen een beloning voor het geweldige werk van het hele SkiWelt-team, al onze huttenhouders en partners op de berg en het dal. Op het gebied van duurzaamheid hebben vele kleine en grote initiatieven ons de afgelopen decennia sterk, geloofwaardig en succesvol gemaakt. We werken allemaal samen om op dit gebied nog beter te worden en zien deze prijs als een stimulans voor het komende winterseizoen en om een pionier te blijven op het gebied van duurzaamheid”, Aldus Anita Baumgartner.

Bron: Tirol.at

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×