Onderweg naar sneeuw op donderdag

Sneeuwfoto

Onderweg naar sneeuw op donderdag. Verse laag sneeuw is wel nodig zeker in de laag gelegen gebieden.

Op de toppen is het wit en ligt er voldoende, maar richting het dal kan het wat minder wit zijn. Vandaag zal een dag worden wat met name in het zuiden en zuidoosten overwegend droog en bewolkt zal verlopen en zal de zon af en toe te zien zijn. Elders zal het bewolkt zijn met het nodige aan neerslag. Ten noorden van de Alpen en richting het oosten zal met een sneeuwgrens tussen de 300 tot 800 meter de neerslag als sneeuw gaan vallen.

De wind zal uit west tot noordwest waaien en krachtig zijn. Het maximum zal vandaag liggen tussen de 3 tot 10 graden Celsius.

Sneeuwval maandag avond

Sneeuwval maandagavond

Morgen meer zon en in het oosten, zuiden en westen van het land. Alleen aan de noordkant van de Alpen richting het oosten zal er wat bewolking zijn, die lichte regen of sneeuw zal brengen met een sneeuwgrens tussen 400 en 800m. Met een krachtige noordwestenwind word het niet warmer dan 1 tot 9 graden.

De aanloop naar meer neerslag op donderdag is ingezet. Hoe alles verder zal verlopen lees je morgen meer. Over de exacte hoeveelheden kunnen we op dit moment nog niets zeggen.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 27 oktober 2019 hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×