Ongelofelijk! Hele winterseizoen 20% korting op topchalet in Bramberg

Bramberg Chalet.nl

Ongelofelijk! Hele winterseizoen 20% korting op topchalet in Bramberg

Op 950 km van Utrecht, in het authentieke bergdorp Bramberg am Wildkogel, vind je Chalet Ice Cool. Een imposant 12-persoons chalet met VT Wonen-vibes. Weer verliefd op je chalet, zo kun je het wel zeggen.

En niet alleen het interieur is om door een ringetje te halen. Ook van de aanbieding die nu open staat, moet je twee keer knipperen met je ogen. Maar het is echt: Chalet Ice Cool biedt maar liefst 20% korting op alle resterende weken in het winterseizoen. En dat zijn er nog heel wat!

Bekijk de aanbieding hier

Wonderschoon winterchalet

Chalet Ice Cool is alles waar je ooit van hebt gedroomd. Perfect afgewerkt. Een zwevende design-openhaard waar je mond van open valt. Zachte eetkamerstoelen voor avonden met kaasfondue en eindeloos natafelen. Een bank en bedden beter dan thuis. En een privé-sauna in de en-suite bij een van de 5 droomslaapkamers. Het is een waar genot om hier je wintersport door te brengen.

Bramberg Chalet.nl

Centrale ligging in Bramberg

Het chalet is niet alleen zeer comfortabel, maar qua ligging ook ideaal. Het chalet ligt op 5 minuten lopen van het gemoedelijke centrum van Bramberg am Wildkogel. Volg gewoon de Kirchenstraße naar beneden en je komt vanzelf bij een café, restaurant of supermarkt uit.

Bramberg Chalet.nl

Twee skigebieden binnen handbereik

Ook de Smaragdbahn (gondel) en de skischool liggen dichtbij. Ongeveer 10 minuten lopen. Te veel? Dan pak je gewoon de auto die bij het chalet geparkeerd staat: 3 minuten en je bent er. De Smaragdbahn brengt je naar 2.100 meter; het hoogste punt in het kindvriendelijke skigebied Wildkogel Ski Arena met ongeveer 75 km aan pistes. Wie meer wil, kan 5 km verderop ook de pistes van Kitzski Kitzbühel / Kirchberg uitproberen (230 km, dat moet genoeg zijn).

Boek je wintersport met 20% korting in Bramberg am Wildkogel

Een wintersport in Bramberg is heerlijk. Helemaal als je verblijft in een topchalet als Ice Cool. Profiteer nu van de aanbieding en boek jouw wintersport met 20% korting. Geldig op alle resterende weken in het winterseizoen!

Bekijk de aanbieding hier

Chalet.nl grote banner 900-600

Dit vind je ook FANtastisch...

×