Ongeluk met sneeuwruimer, bestuurder overleden

sneeuwruimer Pistebully Saalbach

Pistebully ter illustratie

Ongeluk met sneeuwruimer, bestuurder overleden. Bij een ongeluk in See overleed de 41 jarige bestuurder toen hij richting het dal reed.

Afgelopen maandag reed een sneeuwruimer en een aanhanger vanaf het bergstation de dalafdaling af richting het dal. Rond 17:00 uur begon op een steile en drassige helling het voertuig te glijden. Uiteindelijk kantelde het voertuig en werd volgens de politie de man uit de cabine geslingerd en raakte bekneld onder het voertuig.

sneeuwruimer See Paznauntal

Locatie See

Het slachtoffer was een 41 jarige man uit See. De hulpdiensten werden gebeld door een vrouw die het incident vanaf haar balkon zag gebeuren. De man werd door de brandweer en bergreddingsteam van See bevrijd maar bezweek op de plek van het ongeval aan zijn ernstige verwondingen.

See

See is een gemeente in het Oostenrijkse Tirol en ligt in het Paznauntal. Het dorp telt zo’n 1200 inwoners. Het Paznauntal is bekend door Ischgl dat een half uur rijden vanaf See ligt, ook Kappl en Galtür liggen in hetzelfde dal.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...